Den otevřených dveří na Dukle

V rámci Dne otevřených dveří na Dukle proběhla ukázková hodina matematiky a českého jazyka. Rodiče s budoucími prvňáčky se přišli podívat nejen na prostředí, kde se budou učit jejich ratolesti od září 2018, ale i na to, jakým způsobem bude probíhat výuka hlavních předmětů v první třídě. Práci v hodině matematiky se svými žáky předvedla Mgr. Pavla Valouchová. Společně seznámili rodiče s jednotlivými prostředími matematiky prof. Hejného, která se na naší škole vyučuje již od roku 2014.  Názornou ukázku genetické metody výuky čtení prezentovali žáci pod vedením Mgr. Michaely Holečkové. Ukázali praktický nácvik hlásek, hláskování slov, tzv. marťánkování a způsob přirozeného spojování hlásek v slova.

Děkujeme rodičům našich žáků, že umožnili dětem účast na ukázkové hodině a též děkujeme pedagogům a žákyním 9.A za pomoc při organizaci Dne otevřených dveří na Dukle.

 

Všichni se moc těšíme na setkání s předškoláčky u zápisu, který se bude konat 17. dubna 2018 od 13 do 18 hodin v hlavní budově školy.