Škola v přírodě 22.4.-29.4. 2017

28.dubna

Páteční program jsme vyplnili návštěvou zříceniny hradu Tolštejn.

V odpoledních hodinách proběhlo slavnostní vyhlášení nejlepších skupin a žáků v celotýdenní soutěži. Na závěr jsme si to řádně užili na večerní diskotéce.

27.dubna

Dnešní den vyjeli žáci se svými učiteli na celodenní výlet do Hřenska, kde se plavili na lodičkách skalními soutěskami. Žáci II. stupně vyrazili s p. učitelem Juríkem do Rumburka, kde navštívili Loretánskou kapli Panny Marie.

Závěr dnešního dne patřil zábavné soutěži “Tvoje tvář má známý hlas”. Všichni účinkující se pečlivě připravovali a my je  podpořili na oplátku svými hlasy.

Zde jsou slíbené fotografie z večerního programu “Tvoje tvář má známý hlas”.

Výlet do Hřenska a do Rumburku

 

26. dubna

V dopoledních hodinách probíhala výuka, pak následovala důkladná příprava na pěveckou soutěž “Tvoje tvář má známý hlas”. Prohlédněte si s námi aktuální fotogalerii; foto z dnešní soutěže přidáme na stránky zítra. Těšte se s námi a držte nám palce!!!

24.dubna

V pondělí dopoledne probíhala výuka a v odpoledních hodinách jsme si vyšli na výlet na rozhlednu Jedlová a Křížovou cestu.

Z úterního programu můžete shlédnout fotky na webu packa.eu, neboť akce dnešního dne fotili vychovatelé.

V sobotu jsem všichni dorazili v pořádku do areálu Netopýr v Jiřetíně pod Jedlovou. Proběhlo ubytování a povečeřeli jsme vynikající bramborové knedlíky se špenátem a uzeným masem.

Dnes po snídani začal dopolední blok výuky. Někteří se učili češtině a matematice, druzí vyrazili na hřiště zahrát si míčové hry.