UKLIĎME SVĚT, UKLIĎME ČESKO

Ukliďme Česko je dobrovolnická úklidová akce, která probíhá na území celé České republiky. Jejím cílem je uklidit nelegálně vzniklé černé skládky a nepořádek.

Hlavní úklidový den je v letošním roce stanoven na sobotu 27. března. Účastníci projektu mohou vyrazit v souladu s aktuálními epidemickými nařízeními do města, parku a bezprostředního okolí sbírat odpadky a ulevit tak životnímu prostředí zejména od všudypřítomných odhozených roušek a respirátorů.

Pojďme společně podpořit tento projekt a udělat tak něco pro své okolí!!! Využijte vycházky či pobytu v přírodě kdykoli do 31.3. 2021!!! Vezměte s sebou pytel, rukavice a vyčistěte kousek svého okolí!

POŘIĎTE FOTOGRAFII Z VAŠEHO ÚKLIDU (foto s nasbíraným pytlem nebo foto konkrétního místa před a po úklidu; ze zaslaných fotografií vytvoříme galerii “UKLIDILI JSME ČESKO”, kterou zveřejníme na našich webových stránkách www.zsdukla.cz.) A ZAŠLETE NA MAIL: eva.hyksova@zsdukla.cz

DĚKUJEME!!!

… A DĚKUJE VÁM TAKÉ PŘÍRODA, KTEROU JSTE POMOHLI VYČISTIT…… A VĚŘTE, ŽE SI TOHO VŠIMNOU I KOLEMJDOUCÍ, NEBOŤ  ZJISTÍ, ŽE S MÍSTEM, KTERÝM PROCHÁZÍ KAŽDÝ DEN, SE NĚCO STALO …. JE VYČIŠTĚNÉ A ZKRÁSNĚLO.

Plakát – Ukliďme Česko