Vánoční koncert na kolonádě

 

Mlýnská kolonáda se ve čtvrtek 12. prosince 2019 v 16 hodin rozezněla zvonivými hlasy žáků naší školy. To téměř stohlavý sbor vystoupil na pódium v rámci adventních trhů, které se letos přesunuly do lázeňské zóny. A ukočírovat takový stohlavý sbor není žádná maličkost. Mgr. art. Severová, Mgr. Špičková a asistentka L.Findriková  se o to snažily v rámci pěveckých soustředění již 14 dní předem… a výsledek jsme mohli posoudit my všichni pod pódiem.

Nádherná světelná výzdoba dokreslovala půvabnou atmosféru předvánočního času. Všude kolem voněl vánoční punč, který se mísil s vůní trdelníku a klobás. Ale i přes tyto nástrahy všichni kolemjdoucí dali přednost nádhernému vystoupení žákovského sboru Dukelských hrdinů. A byli to opravdu hrdinové, dokázali v chladném podvečeru předvést skvělý pěvecký výkon, někteří vystoupili dokonce se sólovým zpěvem. Jen silnější povahy dokázaly ustát toto vystoupení bez uronění slzičky. Velký potlesk následoval po každé písni a byl tou nejlepší odměnou pro naše zpěváky.

Děkujeme všem zúčastněným žákům za krásný kulturní zážitek a paní učitelce Mgr. art. Severové, která byla hlavním motorem veškerých příprav, náleží nejen náš dík, ale i obdiv. Děkujeme též paní učitelce Mgr. Špičkové za půvabný doprovod na klávesy a asistentce L. Findrikové, která pomohla při veškeré organizaci nácviků i samotného vystoupení.